Privacy verklaring

Indien u  wilt bestellen vult u onderstaand bestelformulier in. Wanneer u het bestelformulier heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u eerst een ontvangstbevestiging. Daarna  wordt u een mailtje met de orderbevestiging  toegestuurd waarin het totaalbedrag van de bestelling vermeld wordt. Dit bedrag kunt u overmaken naar het vermelde rekeningnummer dat vermeld is op de orderbevestiging. Na ontvangst van het te betalen bedrag is uw bestelling definitief en zal het, goed verpakt en aangetekend naar u  worden verzonden.  Na versturen ontvangt u een Track & Trace nummer waarmee u de verzending kunt volgen. Tijdens schoolvakantie’s kan het zijn dat uw bestelling iets later wordt verwerkt. De bestellingen die in de maanden juli en augustus worden geplaatst worden in september verwerkt.

Wilt u nog aanvullend iets schrijven wat betrekking heeft op de bestelling dan kunt u dit doen in het onderstaande tekstvak.

Verzendinformatie

De bestelling wordt aangetekend en verzekerd voor schade toegestuurd. De verzendkosten zijn conform het PostNl-tarief voor pakketten. Dit tarief (1-9-2016), is  € 14,45 per pakket voor verzending aangetekend naar een adres in Nederland. Voor verzendingen buiten Nederland geldt een aangepast tarief.

Privacy verklaring

Wij respecteren uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk, conform de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Hierbij gebruiken wij uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze bedrijfsvoering, met als doel; het leveren van producten en/of diensten. Wij zullen uw gegevens dus nooit aan derden ter beschikking stellen.